Vakbeurs Design District 2012

De vakbeurs die voorheen als 100% Design bekend stond, zal dit jaar onder de naam Design District 2012 gehouden worden. Het evenement zal dit jaar op 7, 8 en 9 juni plaatsvinden in een oude munitiefabriek vlakbij Amsterdam. Men kan op de beursvloer alles op het gebied van interieur design vinden. Naast de grote merken, zal er ook veel aandacht worden besteedt aan jongen ontwerpers en studenten.design vakbeurs
Er zijn verschillende activiteiten op het beursterrein. Naast het bewonderen van de laatste trends op het gebied van interieur design kan men zich bijvoorbeeld laten rondrijden op het Hembrugterrein in een oud legervoertuig. Op deze locatie werd tussen 1897 en 2003 in het diepste geheim munitie gemaakt en getest. In het legervoertuig krijgt men een architectuur rondleiding langs verschillende industriële monumentale gebouwen op het terrein, waarbij men uitleg krijgt over de functies die de gebouwen eerder hadden en de functies die ze zullen innemen in de toekomst.
Nog een leuk aspect aan Design District 2012 is dat er verschillende locaties met top design in de directe omgeving te bezoeken zijn. Er staan 5 mini’s voor de deur, die de bezoeker gratis naar deze locatie kan brengen. Een voorbeeld van deze locaties is de Piet Boon Store, waar ook Kitchenzone, Lavital en Bod’or hun deuren geopend hebben. Hier kan men terecht voor gratis styling advies.
De beurs zal zaterdag 9 juni tussen 10.00 en 16.00 voor het grote publiek geopend zijn. Entree kaartjes zijn aan de deur te verkrijgen voor €20,-, wanneer men zich van te voren registreert zijn de kaartjes slechts €10,-. Voor meer informatie kan men kijken op www.designdistrict.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *