Design Boxspring Fina

Wilt u het design ook in de slaapkamer halen? Met de boxsprings van Forss weet u zeker dat u een erg mooi bed in de slaapkamer heeft waarbij u ook gegarandeerd bent van heerlijk Scandinavisch slaapcomfort. De boxsprings van Forss worden van hoogwaardige natuurlijke materialen volgens de nieuwste ergonomische inzichten vervaardigd. De collectie van Forss Boxsprings bestaat momenteel uit drie verschillende boxsprings, welke allen volgens een vast systeem uit drie lagen worden opgebouwd; de box, een pocketveringmatras en een topdekmatras. De combinatie van deze drie elementen staat ook wel bekend als de basis van het comfort van Scandinavisch slapen.

De 3 Forss Boxsprings zijn:

-Forss Bora
-Forss Lima
-Forss Fina

Fina Boxspring

boxspring fina
In dit artikel willen we speciaal de forss boxspring Fina uitlichten. Deze boxspring heeft een slank recht hoofdbord welke even breed als het bed is. De boxspring wordt gemonteerd op een zwaar vurenhouten frame gevuld met pocketveren. De Fina Boxspring wordt speciaal uitgerust met een speciale schoudercomfortzone. Hierdoor kun je lekker wegzakken in je bed, terwijl het lichaam wel de juiste ondersteuning krijgt. Ook de pocketveringmatrassen die worden geleverd bij de Fina Boxspring worden van comfortzones voorzien. Het aanvullende topdekmatras zorgt voor extra comfort waardoor je een heerlijke nachtrust tegemoet gaat en ’s ochtends weer uitgerust op kunt staan.
Alle matrassen die worden gebruikt voor Forss boxsprings worden met Purotex behandeld. Dit is een revolutionaire technologie, waardoor de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt op een natuurlijke wijze verwijderd worden.